אוכל מטוגו
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום. רציתי לברר לגבי שמן שמשתמשים בו לטיגון. כוונתי לכמות קטנה של שמן,למשל בטיגון לביבות,(ולא לשמן עמוק). האם אחרי טיגון אחד צריך לשפוך את השמן ולמלא מחדש לפני השימוש הבא (שמעתי שזה עובר תהליך של חימצון ושזה מאוד לא בריא). או שניתן לטגן באותו השמן אם זה בטווח זמן מיידי (כלומר מייד אחרי שמסיימים טיגון אחד לטגן באותו השמן לביבות נוספות). תודה רבה.
שרה שלום! בסיום טיגולן כל הלביבות, יש להשליך את השמן הנותר ולהשתמש בחדש בפעם הבאה שאת רוצה לטגן לביבות... בברכה, נועה