ללא גלוטן וחלב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/02/2006 | 10:14 | מאת: צילה

שלום ! אני מעוניית לקבל מידע מה אפשר לאכול וכמובן איפה משיגים אוכל ללא גלוטן... לא סובלת מצליאק אבל רגישות קלה לגלוטן אני אוכלת לחם כוסמין כי זה בנתיים הדבר היחיד שמצאתי. הבעיה שאני מאוד רוצה לרדת במשקל ואני לא יודעת אם קיים לחם קל ללא גלוטן... אם אפשר לקבל טיפים לדיאטה ללא גלוטן או בכל אופן רעיונות למה אפשר לאכול . אני ממש אשמח...והכי חשוב איפה אפשר להשיג...(אני גרה באיזור השפלה) עוד שאלה נוספת.... אני גם רגישה לחלב... האם ניתן להשתמש בחלב סויה בקפה במקום חלב? ואיזה חלב סויה או חלב אחר (אורז וכדו') אפשר ועדיף להשתמש כשרוצים לרדת במשקל? (אני לא כל כך אוהבת את כל הדברים האלו אז אשמח להמלצה מה שהכי "טעים" ומסתדר עם דיאטה) נ.ב אני בת 25 (נ+1) גובה - 1.58 משקל 67 ק"ג תודה ויום טוב!

לקריאה נוספת והעמקה

צילה שלום! בטח לא התשובה שאת מעוניינת בה אבל... יש לך מגוון בעיות שדורשות התייחסות והצורך לשלב זאת יחדיו מצדיק פנייה (אפילו חד פעמית) לדיאטנית קלינית שתוכל לסייע לך לבנות תפריט הגיוני ואחראי במסגרת המגבלות. כמו כן תוכלי לקבל הדרכה כיצד למצוא מוצרים מהסוג אותו את מבקשת. במידה ואינך מעוניינת בכך, תוכלי לעשות חיפוש באתר לפי המילים "צליאק", "גלוטן", "לקטוז" וכו'. בברכה, נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית