שומנים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
לאחרונה פורסם בסקר ארהב שמאשר אותו pda בנושא אוכל ושומנים והוא תוענן שלא משנה אם אתה אוכל איזה שומנים מהחי צומח וכ אין לזה השפעה על מחלות לב .וזה מה מענין אותי לאחר אוטם שריר הלב ואני משתדל מאוד לשמור על רמות כולסטרור וטריגלצטרים באיזון רב ,אז מה נכון להפסיק הכול ולאכול רגיל כי הגנטיקה מסחקת תפקיד ראשון ולא יעזור מה נוכאל? אם אפשר איזה כון והסבר בנדון תודה הראש.
לקריאה נוספת והעמקה
מורדי שלום! תוכל לקרוא את התייחסותה של דנה לעניין זה בשאלות האחרונות שנשאלו. אני מסכימה איתה ומציעה להמתין לפרסום מסודר של המחקר (טרם קראנו אותובמלואו), לפני שנסיק מסקנות נחפזות. בברכה, נועה