הערך התזונתי של קורקבן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/08/2006 | 23:11 | מאת: patricia

רציתי לדעת בעצם מהו הערך התזונתי של קורקבנים, מבחינת קלוריות, חלבונים, פחמימות וכולוסטרול. וכמו כן, מהם היתרונות והחסרונות באכילתו תודה

לקריאה נוספת והעמקה
19/08/2006 | 11:27 | מאת: דנה ויינר

שלום, ב- 100 גר' קרקבנים לפני בישול יש : 94 קק"ל, 2גר' שומן, 17 גר' חלבון ו- 240 מ"ג כולסטרול.עשיר בברזל אבץ וסלניום. הקרקבנים מהווים מקור טוב לחלבון וברזל בעיקר, בעייתיות היא כמות הכולסטרול הגבוהה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית