היתרונות התזונתיים באכילת סרדינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/08/2006 | 10:19 | מאת: דן

מהם הערכים התזונתיים של סרדינים? האם הם מהווים מקור טוב לספיגת סידן?האם העובדה שלא מדובר בדגים טריים אלא בדגים משימורים לא פוגעת בערכים התזונתיים שלהם?

23/08/2006 | 21:15 | מאת: דנה ויינר

שלום דן, סרדינים הינם מקור מצויין לחלבון, סידן, זרחן ובמקרה של סרדינים טריים גם אומגה 3. ללא ספק שימור פוגע בערכו התזונתי של המזון, אך לא הופך אותו לחסר ערך לחלוטין. ספיגת סידן מסרדינים מצויינת. בברכה, דנה

25/08/2006 | 09:34 | מאת: ירון

בחולים מסויימים - יש לשים לב לתכולת הנתרן

מנהלי פורום תזונה קלינית