אבקת חרובים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/08/2006 | 16:53 | מאת: ליאת

שלום, האם זה נכון ששוקולד יכול לגרום לבריחת סידן מהגוף עד כדי כך שאינו בריא לצריכה? האם באמת עדיף לצרוך מוצרים מאבקת חרובים כתחליף לשוקולד (הם אמנם לא רעים אבל לא כמו הדבר האמיתי)? יום טוב, ליאת

28/08/2006 | 19:07 | מאת: דנה ויינר

שלום ליאת, התשובה היא לא ואת יכולה לצרוך שוקולד במידה מתונה ולא יהא לכך השלכה משמעותית על מאזן הסידן בגופך, כל עוד תצרכי מספיק סידן במזון, תעסקי בפעילות גופנית ותשמרי על משקל תקין. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית