שיבולית שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/10/2006 | 12:13 | מאת: שושי

אני אוכלת כל בוקר דייסת שיבולת שועל. אך יש שני סוגים. אחת דקיקה . ויש גם שיבולת שועל עבה . הדקה נראית לי כמו נסורת שנשרה מהעבה. . מה ההבדל בין שניהם. ואיזה כדאי לאכול. תודה שושי

לקריאה נוספת והעמקה
25/10/2006 | 16:15 | מאת: דנה ויינר

שלום שושי, ההבדל הוא ברמת הטחינה, וככל שפחות טחון, כך נשמרים יותר הערכים התזונתיים, לכן רצוי לאכול שבולת שועל ברגת טחינה נמוכה יותר. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית