קמח מועשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/11/2006 | 19:34 | מאת: שירי

שלום, לאחרונה התחלתי לאפות עוגות ועוגיות עם קמח לבן מועשר (רב-שימושי של 'שטיבל'). האם קמח זה באמת בריא יותר ומחפה על העובדה שאינו קמח מלא או שהוא הרע במיעוטו? בתודה, שירי

16/11/2006 | 10:42 | מאת: דנה ויינר

שלום שירי, השאלה במה הקמח מועשר. אם מועשר בסיבים תזונתיים ובויטמינים אז הוא יותר טוב מקמח לבן רגיל, לפעמים הקמח מועשר רק בגלוטן ובחלבונים, ומכאן אין הבדל בינו לבין קמח רגיל מבחינה תזונתית-בריאותית. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית