שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/04/2007 | 01:47 | מאת: מיקה

יש לי שתי שאלות: 1. האם שיבולת שועל סופגת את הסידן ובכך מפחיתה את ספיגתו בגוף? 2. אומגה 3 מורידה את גורמי הקרישה בדם, האם זה לא מסוכן לצי שנוטל אספירין, זה לא עלול ליצור דילול יתר של הדם? תודה מיקה

לקריאה נוספת והעמקה
01/04/2007 | 21:04 | מאת: דנה ויינר

שלום מיקה, סיבים תזונתיים וחומרים בצמחים מורידים יעילות ספיגת הסידן, אך לא לגמרי, ועדיין ניתן לצורכם יחד. תוספי אומגה 3 מכילים הרבה מאוד ויטמין K שקשור למנגנון הקרישה, אך מפריע רק במקרים בהם נוטלים קומדין ולא אספירין, לכן אין חשש מדימום. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית