תבלינים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, רציתי לדעת האם לתבלינים יש ערך תזונתי כלשהוא (לטובה או לרעה) - אני מתכוון לתבלינים כדוגמת פפריקה חריפה ומתוקה, כורכרום, פלפל שחור ומלח כפי שקונים אותם בסופר מרקט. תודה רבה,
לקריאה נוספת והעמקה
שלום אדם, לרוב התבלינים אין ערך תזונתי מבחינה קלורית. מבחינות אחרות, כגון אפקטים נוגדי חמצון או אפקטים מורידי סוכר ולחץ דם, מיוחסים לחלק מהתבלינים, כמו קינמון. בנוגע לפלפל שחור, פפריקה לא ידוע לי על ייחוס תזונתי. לכורכום מיוחס אפקט אנטי דלקתי. בברכה, דנה