הלן,
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
ראשית תודה על התגובות שעוד לא הודתי עליהם :) ברצוני לשאול , איך מוכנים קרקרים ואם הקרקרים של WASA עדיפים על אחרים כי הם לא מכילים שומן צמחי ותוספות לא בריאות אחרות? או שכולם אותו דבר?
שלום, איני יודעת לומר לך איך מכינים קרקר. אינני עובדת במפעל מזון. ברור שאם לא מוסיפים שומן צמחי למוצר אז הוא עדיף על פני כאלו שמוסיפים להם. בברכה, דנה
לא יודע את תהליך ההכנה ואת המרכיבים. אם למשל כל הבורקסים היו מיוצרים מלחם מקמח מלא אז זה היה הופך אותם לבריא ואם לא כך אז למה הם לא בריאים ?