הלן,

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/06/2007 | 10:10 | מאת: winner

ראשית תודה על התגובות שעוד לא הודתי עליהם :) ברצוני לשאול , איך מוכנים קרקרים ואם הקרקרים של WASA עדיפים על אחרים כי הם לא מכילים שומן צמחי ותוספות לא בריאות אחרות? או שכולם אותו דבר?

06/06/2007 | 13:33 | מאת: דנה ויינר

שלום, איני יודעת לומר לך איך מכינים קרקר. אינני עובדת במפעל מזון. ברור שאם לא מוסיפים שומן צמחי למוצר אז הוא עדיף על פני כאלו שמוסיפים להם. בברכה, דנה

06/06/2007 | 15:29 | מאת: winner

לא יודע את תהליך ההכנה ואת המרכיבים. אם למשל כל הבורקסים היו מיוצרים מלחם מקמח מלא אז זה היה הופך אותם לבריא ואם לא כך אז למה הם לא בריאים ?

מנהלי פורום תזונה קלינית