קרוטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/06/2007 | 20:32 | מאת: מיכל

שלום באילו מאכלים יש קרוטן? חוץ מירקות כתומים? האם יש בביצה? במה עוד?

לקריאה נוספת והעמקה

מיכל שלום! אלפא קרוטן ברשימה הבאה בכמות יורדת: http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/Data/SR18/nutrlist/sr18w322.pdf בטא קרוטן: http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/Data/SR18/nutrlist/sr18w321.pdf בביצה הכמות זניחה. בעיקר בירקות ופירות, חומר שהינו צבען על כל הסקלה שבין צהוב לירוק כהה. בברכה, נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית