מטוגנים גורמים לקלקול קיבה?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום בחודש האחרון סבלתי 3 פעמים מקלקול קיבה (שלשולים, גזים, בחילות בלי הקאות), בשלושת הפעמים ניסיתי לשחזר מה אכלתי שיגרום לקלקול הקיבה- פעמיים אכלתי דג מטוגן ופעם אחת מלוואח (עליי לציין ששאר בני הבית הרגישו טוב). האם יכול להיות שפיתחתי רגישות לאוכל מטוגן, או לסוג אוכל מטוגן? או שמא זה וירוס?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ריקי, ייתכן וזה וירוס, אך סביר להניח שיש לך רגישות למזון מטוגן ו/או עתיר שומן. בכל מקרה זוהי המלצה טובה להוריד מזון מטוגן ועתיר שומן. אם התופעה חוזרת על עצמה גם בחשיפה למזון אחר, פני לרופא. בברכה,דנה