טחינת בשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/09/2009 | 22:41 | מאת: נועה

שלום, האם ישנה חשיבות למועד טחינת הבשר מבחינת שימור ערכיו התזונתיים? האם לדוגמה זה משנה אם הקצב טחן את הבשר שעתיים לפני שקניתי, או לילה לפני שקניתי, או לחילופין שהוא טוחן אותו מולי באותו רגע? אני מדברת גם על עוף לצורך העניין, בודו, בקר. תודה, נועה

12/09/2009 | 11:32 | מאת:

שלום נועה, אם מדובר ביום עד יומיים אין לכך משמעות אדירה, וזה נכון לכל סוגי הבשר. ככל שיותר טרי , יותר טוב. בברכה,דנה

12/09/2009 | 21:36 | מאת: נועה