טיגון שמן
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, קניתי שמן קנולה מכבישה קרה. אני מתארת לעצמי שיש לו יתרון על שמן קנולה שלא מכבישה קרה אם משתמשים בו בסלט לדוגמה. אבל אם אני משתמשת בו לטיגון, האם זה יותר טוב משמן קנולה אחר או דווקא יותר גרוע בגלל שמתחמצן מהר יותר והופך ללא בריא? תודה, נועה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום נועה, שמן קנולה מומלץ יותר לטיגון לא בגלל כבישה קרה או אחרת, אלא בגלל שטמפ' העישון שלו גבוהה יותר ולכן נשרף ומתחמצן פחות. במקרה של השמנים שציינת, אין למיטב ידיעתי הבדל משמעותי. בברכה,דנה