גבינה צהובה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/09/2009 | 18:07 | מאת: שולה

שלום דנה רציתי לשאול מה עדיף גבינה צהובה 9 אחוז או 5 אחוז? כי הרי הגבינה הצהובה עם ה - 5 אחוז מעובדת עוד יותר בתהליך של הורדת אחוז השומן ממנה ואילו ה - 9 אחוז פחות ועדיין אחוזי השומן בה סבירים במידה ואוכלים פרוסה ליום לצורך הסידן הרב שבה וכמובן הטעם הנפלא. האם הכנת טוסט פוגעת בסידן? תודה שולה

לקריאה נוספת והעמקה
15/09/2009 | 19:53 | מאת:

שלום שולה, אני בעיקרון לא ממליצה על אף אחת מהשתיים, כי זה מאוד תלוי בכמות הכוללת שאוכלים ביום או בכלל במהלך השבוע. אם מדובר בפרוסה אחת ליום, ההבדלים לסך כל הקלוריות והשומן זניח. אם מדובר בכמויות גדולות יותר, אפשר להסתפק ב- 9%. הכנת הטוסט לא פוגעת בסידן . בברכה,דנה