חרוב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/09/2009 | 17:46 | מאת: אלי

רציתי לדעת מה האינדקס הגליקמי של חרוב? איפה לשמור את החרוב אחרי שקוטפים אותו? ומה ערכו הרפואי של החרוב?

לקריאה נוספת והעמקה
20/09/2009 | 19:57 | מאת:

שלום אלי, אין בידי מידע אמין לגבי האינדקס הגליקמי של חרוב, שכן זהו אינו פרי פופולרי בחו"ל, ושם לא בודקים כל מוצר מזון. אני מניחה שהוא נע בטווח סביב 50. הייתי ממליצה לשמור במקום קריר ויבש. מייחסים לו תכונות מורידות כאב ומשפרות פצעים, כגון אפטות בפה. מעבר לכך לא ידוע לי על יתרון מיוחד. בברכה,דנה