המשך
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
תודה על תשובתך.. כלאמר הנפיחות היא לא מהלחם והגלוטן אלא אולי מהשמרים?? אז שמרים זה בלחם אז אולי לחם ללא שמרים? איזה לחם? כדי שיהיה הכי פחות סיבים כי גם הסבים מנפחים. תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום אלונה, ייתכן והיא מהשמרים. ניתן להשיג בחנויות טבע ומאפיות לחם ללא שמרים. הלחם עם הכי פחות סיבים הוא לחם לבן, אך לרוב יש שמרים, כך שאין שילוב נכון. הדרך הטובה ביותר היא להמנע לגמרי ולאכול רק פרכיות אורז פשוטות דלות סיבים או לחמית ללא גלוטן ולראות אם חל שיפור. בברכה,דנה