תירס
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
1- האם יש משהו שמייחד את התירס משאר הדגנים? 2- מה עדיף, חי או מבושל? 3- האם קמח תירס מומלץ לצריכה? 4- מה זה לתת תירס?
שלום דנה, תירס עשיר יותר בסיבים תזונתיים לעומת מוצרים מקמח לבן, אורז ותפוחי אדמה. כמו תמיד, עדיף לצרוך את המוצר חי, אך במקרה של תירס הוא תמיד עובר תהליך בישול או שימור, שכן בצורתו החיה הוא די בלתי אכיל. קמח תירס אינו מומלץ יותר מקמח אחר, ניתן לשלבו בתפריט. בברכה, דנה
מה זאת אומרת "די בלתי אכיל"?