ספיגת סידן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/07/2006 | 22:14 | מאת: cb

כדי שסידן יספג בגוף צריך לצרוך אותו עם מוצר של 3% שומן או עם אוכל שהכלל שלו הוא 3% שומן לפחות?

07/07/2006 | 08:24 | מאת:

שלום, סידן נספג טוב יותר בסביבה שומנית. לרוב סידן מגיע ממוצרי חלב לכן חשוב שהמוצר יהא בעל אחוז שומן סביר, 3% בד"כ מהווה כמות מספקת של שומן. בברכה, דנה

07/07/2006 | 08:53 | מאת: cb

התכוונתי לאם למשל אני אוכלת גבינה 3% וסלט אז סה"כ אחוז השומן קטן. זה משפיע?