פברילציות- מכתב לדוקטור אסא!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/03/2003 | 14:06 | מאת: דניאל

אם אתה זוכר את הסיפור שלי . כאבים בברכיים במשך שנה וחצי וארטרוסקופיה בברך ימין. ללא הטבה תרופתית או של פיזוטרפיה. המלצת לי על רצועות לברך בשם: genutrain p-3 רציתי לדעת מה הרצועות עושות, והאם הם לא לוחצות על הפיקה במקום להרים אותם? ( פשוט ראיתי תמונה שלהם ולא נראה כאילו יש חור לפיקה ) מה שאני מחפש זה רצועה שתרים מעט את הפיקה ותמנע חיכוך של הפברילציות עם סחוס הברך. תודה רבה!!!

אין רצועה שמרימה את הפיקה . יש רצועות הנקראות SUBPATELLAR BAND המעקבות מעט את ירידת הפיקה אגבישורהברך . חגורת הגנוטרין יש בה מעין כעך סיליקון עם חור מוסתר על ידי אריג.

מנהל פורום אורתופדיה