יעוץ מיקצועי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/03/2003 | 20:45 | מאת: אהרון

שלום ד"ר. עזרת לי בעבר וכל מה שצפית התקיים תודה. כפי שהזכרתי בעבר עברתי דרילינג בברך שמאל לפני שנה(בתחילתה) ובסופה של שנת 2002 בדצמבר עברתי h.t.o אני מחלים לאט לאט ולפי עצתך לא מותר משקיע הרבה ומקבל פיזיוטרפיה בצורה מסיבית הולך כבר על קב אחד ולעיתים ללא קבים.המקום התאחה ולפי דברי ד"ר עמית מתל השומר הניתוח הצליח. שאלתי----- ואנא בכנות----- מה צפוי לי מניסיונך האם בקרוב אצתרך לעבור ניתוח של החלפת מיפרק בברך שמאל האם יש לזה השלחות נוספות (הכוונה לפרקים נוספים בגוף כמו עצבעות הידים ו כדומה.האם אחזור למצב הקודם שליפני הניתוח או אצלע. לתשובתך הכנה אודה.

לצערי איני זוכר את תולדות מחלתך כלומר לא זכור לי מה הייתה הבעיה בראשיתה וכיצד בדיוק התגלגלו הענינים. מסבה זאת וכן מן הסיבה הפשוטה שאין לפני תמונת מצב עדכנית של הברך איני יכול לענות על השאלה מה יהיה?. בדרך כלל כשעושים HTO עושים זאת בכדילהרויח כמה שנים עד לביצוע החלפה מלאה של המפרק.

מנהל פורום אורתופדיה