פרק כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/04/2003 | 13:33 | מאת: מיקי31

אני עוסק בספורט - משקולות חופשיות , מתח , כפיפות מרפקים . יש לי כאבי ם מפעם לפעם בשורשי כף היד . על פי רוב הכאבים חולפים אולם פרק כף יד שמאל הפך חלש ובעל תחושה של פגיעות גם אם הכאבים חלפו . בעבר הכאב התפתח עד לגידי האצבעות ובאופן חריף אך זה עבר . עברתי צילומי רנטגן ומיפוי עצמות - אולם ללא מימצא כלשהו . במישוש לא אובחן כלום . אני אובד עצות , הכאבים מטרידים , והחולשה בפרק יד שמאל עוד יותר . אולם נראה כי אין שום ממצא נראה לעין ... לתשובתך אודה

האם פנית לכירורג כף יד?

04/04/2003 | 11:44 | מאת: מיקי31

פניתי לכירורג ....אך הוא טרם זיהה ממצא , לא דלקת (מישוש) , ולא פגיעה בעצמות (מיפוי עצם) . מה עוד ניתן לעשות ? מה זה יכול להיות?

מנהל פורום אורתופדיה