שאלות בנושא איכות המזון
דיון מתוך פורום נטורופתיה
בוקר טוב . השתמשתי במחצית מהבצל לסלט . האם מותר לאכול את החלק שנותר לאחר יום יומיים ? לפעמים מוצאים בחיתוך בצל או שום חלק ירוק שצומח בפנים . האם יש בעיות עם אכילה של אותו בצל או שום ? עשיתי סלט ירקות אבל חלק ממנו נותר . האם ערכו התזונתי נשמר גם לאחר שעות או לפעמיים לילה שלם במקרר ? תודה
1- לא להשתמש בבצל חתוך אפילו יום למחרת! 2- אפשר לאכול מה שצומח בבצל או בשום. 3- אם יש לימון- הרי זהו חומר משמר...
תודה