קפה מומתק בתוספת חלב

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/07/2020 | 10:12 | מאת: מאיה

האם יש תועלת בהמתקת קפה בסירופ מייפל, כדי לנטרל את נזקי הסוכר והממתיק המלאכותי? זאת בידיעה שקפה לא מומתק אינו טעים לי, וקפה המומתק בממתיקים טבעיים אף הוא אינו טעים לי.

05/07/2020 | 22:31 | מאת: טל

האם המתקת קקאו בסירופ עץ האדר עדיפה לעומת המתקתו בסוכרלוז, כאשר ממתיקים "טבעיים" לא באים בחשבון מאחר שהם משאירים טעם לא טוב בפה, ומאידך קקאו לא ממותק אינו טעים בכלל?

07/07/2020 | 12:15 | מאת: מעיין זעירא - נטורופתיה

שלום מאיה, המתקת קפה בסירופ מייפל אינה מנטרלת את הממתיק המאלכותי.. היא רק מהווה עוד תוספת המתקה על בסיס טבעי. אם את מחפשת דרך המתקה על בסיס טבעי ומתאימה יותר לקפה, תוכלי לנסות את הסטיביה, היא ממתיק מתאים יותר לקפה.. או להתרגל לשתות קפה ללא המתקה (: בהצלחה ורק בריאות!

07/07/2020 | 12:43 | מאת: מעיין זעירא - נטורופתיה

שלום טל, בהחלט כן, סירופ מייפל טבעי זאת אפשרות להמתקת קקאו.

07/07/2020 | 12:49 | מאת: מעיין זעירא - נטורופתיה

07/07/2020 | 14:55 | מאת: מאיה

סטיביה מתאימה לי רק כאשר צורתה אבקה. האם היא מתאימה? להתרגל לשתות קפה בלי המתקה זוהי שאיפה שאין לה תוחלת במקרה שלנו - בשום אופן אין ביכולתנו להתרגל לכך, ואיננו רואים כל טעם לשתות קפה שהוא ממש לא טעים כשאינו מומתק. מה דעתך?

07/07/2020 | 16:10 | מאת: טל

עדיין לא ברור לי מתשובתך האם האפשרות להמתקת קקאו (וקפה ותה) בסירופ מייפל עדיפה לעומת המתקתם בסוכרלוז או באבקת סטיוויה? אנא הבהירי. טל

16/07/2020 | 13:27 | מאת: מעיין זעירא - נטורופתיה

שלום לך, בהחלט אפשר לשתות את הסטיביה באבקה.

16/07/2020 | 13:31 | מאת: מעיין זעירא - נטורופתיה

שלום טל, סירופ מייפל או סטיביה לבחירתך - זה ענייןשל טעם ושילובים יותר מומלצים או פחות מומלצים. למשל, סטיביה משתלבת יותר טוב בקפה לעומת סירופ מייפל בקפה. כמו כן, שני הנ"ל עדיפים על שימוש בסוכרלוז. רק בריאות!

17/07/2020 | 16:21 | מאת: טל

לא ברורה לי התשובה. ההמתקה המעניינת אותי וטעימה לי היא למשקאות חמים וקרים - קפה, קקאו, תה, לימונדה, מי טוניק, משקה חמוציות ובירה שחורה. האם סירופ מייפל (במקום סוכר) לא טוב לאף אחד מהמשקאות מהנ"ל? טל

מנהל פורום נטורופתיה