קפה מומתק בתוספת חלב
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם יש תועלת בהמתקת קפה בסירופ מייפל, כדי לנטרל את נזקי הסוכר והממתיק המלאכותי? זאת בידיעה שקפה לא מומתק אינו טעים לי, וקפה המומתק בממתיקים טבעיים אף הוא אינו טעים לי.
האם המתקת קקאו בסירופ עץ האדר עדיפה לעומת המתקתו בסוכרלוז, כאשר ממתיקים "טבעיים" לא באים בחשבון מאחר שהם משאירים טעם לא טוב בפה, ומאידך קקאו לא ממותק אינו טעים בכלל?
שלום מאיה, המתקת קפה בסירופ מייפל אינה מנטרלת את הממתיק המאלכותי.. היא רק מהווה עוד תוספת המתקה על בסיס טבעי. אם את מחפשת דרך המתקה על בסיס טבעי ומתאימה יותר לקפה, תוכלי לנסות את הסטיביה, היא ממתיק מתאים יותר לקפה.. או להתרגל לשתות קפה ללא המתקה (: בהצלחה ורק בריאות!
שלום טל, בהחלט כן, סירופ מייפל טבעי זאת אפשרות להמתקת קקאו.
סטיביה מתאימה לי רק כאשר צורתה אבקה. האם היא מתאימה? להתרגל לשתות קפה בלי המתקה זוהי שאיפה שאין לה תוחלת במקרה שלנו - בשום אופן אין ביכולתנו להתרגל לכך, ואיננו רואים כל טעם לשתות קפה שהוא ממש לא טעים כשאינו מומתק. מה דעתך?
עדיין לא ברור לי מתשובתך האם האפשרות להמתקת קקאו (וקפה ותה) בסירופ מייפל עדיפה לעומת המתקתם בסוכרלוז או באבקת סטיוויה? אנא הבהירי. טל
שלום לך, בהחלט אפשר לשתות את הסטיביה באבקה.
שלום טל, סירופ מייפל או סטיביה לבחירתך - זה ענייןשל טעם ושילובים יותר מומלצים או פחות מומלצים. למשל, סטיביה משתלבת יותר טוב בקפה לעומת סירופ מייפל בקפה. כמו כן, שני הנ"ל עדיפים על שימוש בסוכרלוז. רק בריאות!
לא ברורה לי התשובה. ההמתקה המעניינת אותי וטעימה לי היא למשקאות חמים וקרים - קפה, קקאו, תה, לימונדה, מי טוניק, משקה חמוציות ובירה שחורה. האם סירופ מייפל (במקום סוכר) לא טוב לאף אחד מהמשקאות מהנ"ל? טל