שמן אורגנו האם יש תופעות לוואי
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום רב לאחרונה אני רואה בצואה כמו גרגירים. אולי זה טפילים. בכל מקרה שמעתי ששמן אורגנו מאטד בריא. גם למערכת העיכול וגם מוריד כולסטרול. שאלתי: אם יש לשמן תופעות לוואי? וכמה טיפות ביום צריך להשתמש? לתשובתך אודה.
שלום אילנה, גרגרים בצואה אינם הכרח טפילים..אלא אם כן, את רואה תולעי מעיים ): כדאי לעשות בדיקת צואה לטפילים כדי שתהיה אבחנה ואז הטיפול יהיה בהתאם. לא כדאי לקחת את האורגנול ללא אבחנה כמו כן, לא ניתן לקבוע את המינון, כיוון שעליו להיות בהתאם. אם אכן מדובר בתולעי מעיים, אפשר להתחיל עם כפית זרעי דלעת טחונים כמה פעמים ביום ושום טרי.. בהצלחה ורק בריאות!
זה יכול להיות מאוכל הגרגירים?
בהחלט, יתכנו חלקיקים של מזון לא מעוכל.. כשתהליך העיכול אינו שלם, כשאין פירוק תקין של המזון ניתן לראותו.
תודה רבה
סליחה. אני רוצה לשאול עוד משהו בנושא. הייתי היום בבית טבע ואין להם זרעי דלעת. רק גרעיני דלעת. כמובן לא קלויים. האם זה גם בסדר? תודה רבה לתשובתך
שלום אילנה, גרעיני דלעת וזרעי דלעת זה אותו הדבר. אלא אם כן התכוונת לגרעיני דלעת שנקראים גם "הגרעינים הלבנים", אבל הם בדר"כ קלויים. אז הכוונה היא לגרעיני דלעת קלופים ולא קלויים.