ציפורן, הערכים לעומת הטעם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/02/2022 | 08:04 | מאת: אליעזר

האם זה טוב לבריאות לתבל את האוכל בציפורן שיש לה מצד אחד ערכים תזונתיים חשובים, אך מצד שני טעמה מאוד לא טוב?

13/02/2022 | 14:53 | מאת: מעיין זעירא - נטורופתיה

שלום אליעזר, אפשר לוותר על ההוספה שלה לתפריט באופן כללי, בייחוד אם אינך אוהב את טעמה. רק בריאות!

16/02/2022 | 09:24 | מאת: אליעזר

לאור הרכיבים התזונתיים המצוינים של ציפורן, האם עדיף בכל זאת לוותר עליה, או מוטב לשלב מקצת ממנה בסלט או בכריך?

מנהל פורום נטורופתיה