אפיית כוסמת ירוקה וקינוא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/03/2022 | 18:05 | מאת: מיה

היי האם כוסמת ירוקה וקינוא אפויים(למטרת הכנת חטיפים) מאבדים את הערך תזונתי שלהם כמו חלבון וויטמינים? תודה

07/03/2022 | 12:34 | מאת: מעיין זעירא - נטורופתיה

שלום מיה, אפיה בשיטת ייבוש מזון בטמפרטורה נמוכה, אפשר במייבש מזון ביתי היא השיטה הטובה ביותר לשמור על ערכם התזונתי של המזונות שציינת. בשיטות בישול אחרות תהיה ירידה בערך התזונתי - כל שיטה והסיפור שלה. (הם לא מאבדים לגמרי את ערכם). הרבה בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה