אוכל אורגני לחולי לב
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום, ידוע כי אוכל אורגני אינו סופג ריסוס בכימיקלים ולכן טעים יותר ומכיל את כל המרכיבים התזונתיים שלו במלואם. קראתי אף כי חומרי ההדברה מאיצים את חימצון הגוף. בעיית מוצרי מזון כיום היא לא רק פגיעה באיכות כתוצאה מריסוסים, אלא גם הנדסה גנטית שנועדה ליצור יותר תפוקה וגודל. הנני בן 32 וסובל מקרדיומיופטיה מורחבת המתבטאת באי ספיקה מאוזנת. פרט לעובדה שהנני משתדל לאכול נכון ובריא, אני נוטה לרכוש (כמה שזמין) אוכל אורגני. האם אכן לאכילת אוכל אורגני ישנה חשיבות יתרה לחולי לב מאשר כלל האוכלוסיה? אם כן במה זה בא לידי ביטוי? תודה.
אוכל אורגני מומלץ לכולם . המזון אמור להיות נקי מכימיכלים שונים וחומרי הדברה . אולם במצבך אין משמעות תרפויטית לתזונה אורגנית כיוון שהנך נזקק למשלימים תזונתיים בכמות אשר איננה מושגת במזון .
אוכל אורגני הוא אכן מומלץ לכולם. לגבייך המשמעות התירפויאטית, תהיה בכך שהנך מונע את האצת בעייתך כלומר הכימיקלים וחומריי ההדברה השונים, יכולים להאץ את הבעיה הלבבית ע"י חימצון-אוקסידציה, אז כפי שאמר ירון לא תוכל לשפר בעזרת תזונה אורגנית את בריאותך, אתה חייב תוספים , אך בהחלט תוכל למנוע את האצת הנזק. שבוע טוב