רימון- מה טיבו של רכז רימונים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם האיכויות הבריאותיות של הרימון הידועות ( לב , דם , סרטן ) נישמרות גם ברכז הרימונים שמיובא מתורכיה ושנעשה כנראה אחרי בישול , בתודה רמי .
הרימון עשיר בנוגדיי חימצון ומונע התחמצנות של הכולסטרול ולכן טוב ללב ולכלי הדם וכאנטי אוקסידנט כללי. לאחר בישול כמובן שיורדים הערכים החיוניים שבו. שבת שלום
ובכל זאת, האם ההנחה כי רכז רימון הוא אכן "תבשיל" שהוכנס לבקבוק לאחר שבושל היא אכן נכונה? הרי על הבקבוק לא כתוב שבושל. לכן, עדיין נשארת בעינה השאלה, באיזו מידה נשמרות ברכז התכונות המקוריות של הרימון?