טיפול בקנדידה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
חברתי היקרה התחילה דיאטת קנדידה לפני כשבוע+ פרוביוטיקה+קולורקס. בעקבות טעות נוראית שלי היא צרכה לחם 100% שיפון (כ 5-7 פרוסות בתקופה של חמישה ימים), בדיעבד התברר לנו שבלחם שיפון 100% יש גם שמרים ??!!!@##@#???!! אנו אובדי עצות... 1. איזה לחם מתאים ואפשר לאכול בטיפול זה? 2. כמה נזק נגרם כאן והאם עליה לשנות משהו בהמשך הטיפול? 3. איזה סוג של שמרים יש בלחם הנ"ל והאם הם candida friendly ? בתודה מראש, האבודים ... (עונה ראשונה :-)
למודאג שלום לא נראה לי שזה מה שיעשה את הנזק. בכל אופן ההמלצה היא על לחם ללא שמרים מקמח מלא. יש צורך להיצמד לדיאטת קנדידה מתאימה. כל טוב
לקנדידה וגנלית בנרתיק שום דייאטה לא תעזור לאורך זמן אלא רק טיפול של ממש. יש לי ולחברותיי יש מספיק נסיון עם זה ועם דייאטה קשה הממוטטת את החיים . כמה אפשר לחיות בגזירות בלי זה ובלי זה ...נותרים עם חסה ועוד כמה פרורים שהרי כל סטייה הכי קטנה בתפריט מביאה לחידוש ההפרשות וזה מעיד שהקנדידה שם. בלי טיפול של ממש הקנדידה לא עוברת. הלכתי לטיפול ( אלטרנטיבי ) קבלתי סל טיפולים ששתיתי וברוך השם המצב מעולה . שמחתי לעזור ומי שרוצה יכול לשאול שאלות אם אני כאן מפעם לפעם וגם במייל . בהצלחה קרן
עזוב שטויות שתלך לרופאת נשים מומחית אמיתית ותבדוק אם באמת יש זיהום קנדידה ואם כן טיפול בספורנקוס תרופה אנטי פטרייתית במשך שבוע פותר את הבעיה. בהצלחה וחשוב על זה טוב לפני שאתה נותן לחברתך לסבול בדיאטת עינוי הזאת..