טחינת פשתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/08/2006 | 10:34 | מאת: גלית

שלום, אני מעוניינת לטחון פשתן ולשלב בתזונה. אני סובלת מסבוריאה והינניי צמחונית והומלץ לי על שימוש בפשתן. שאלותיי: אין לי אפשרות להשקיע במטחנת קפה איכותית. ישנן מטחנות ידניות וחשמליות בסביבות ה-100 ש"ח. המוכר בחנות הסביר לי שזה פחות מתאים לפשתן, וכדי לטחון כמו שצריך את הפשתן (מכיוון שהפולים קשים) צריך להשקיע במטחנה איכותית יותר. מה דעתך? ובאיזה מינון ניתן לשלב את הפשתן בתזונה היומיומית? אני נוטלת תוסף בי קומפלקס בלבד. תודה מראש, גלית

לא מבין במטחנות, אבל כף פשטן טחון ביום זה מצויין. אגב הפולים לא עד כדיי כך קשים. יום טוב

30/08/2006 | 17:45 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות טבעית

לגלית שלום כול מתחנת קפה יכולה לעשות את העבודה ממולץ להתחיל אם 2 כפות פשתן טחון בבוקר 2 צהריים 2 ערב להוסיף כפית סומסום מלא בוקר כף צהריים כפית ערב למשך כ 30 יום רצוף לאחר לעשות איבחון מחדש ע"י האנטנה הפרסקופית לבריאות טבעית ריפוי והחלמה

מנהל פורום נטורופתיה