שיפון,זה לחם מקמח מלא ? תודה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/09/2006 | 12:02 | מאת: שור

יש נזק בלחם בכלל,לבן או שזה רק עניין של הידבקות למעיים ? תודה שבת שלום ושנה טובה ובריאה לגמרי.

לקריאה נוספת והעמקה

שיפון הינו סוג של דגן. לחם שיפון נחשב ללחם מקמח מלא, לחמים מקמח מלא יותר אכותיים ויותר מזינים,הם מכילים גם ויטמינים ומינרלים וסיבים תזונתיים. הלחם הלבן נחשב לפחות טוב, והקמח הלבן מזיק במצבים של קנדידה-פטריה במעיים(מגביר) ומצביי ליחה, נזלת ודלקות. שבת שלום

08/09/2006 | 16:59 | מאת: דנית

אורן שלום אני קוראת תשובותיך לשואלים אחרים בפורום, כמו גם לשאלה שלי; כל כך רדוד, לא מקצועי. בד"כ לא ממוקד לשאלה הספציפית, עובר ליד... התשובות שלך אורן בפורום, שטחיות בלבד, ברמת התמצאות הדיוטות. דנית

12/09/2006 | 18:24 | מאת: ניצן

שלום- בבקורי האחרון אצל נטורופאטית אובחנה אצלי קנדידה - כאם כל הצרות לבעיות העיכול שלי. קבלתי טיפול בקולורקס - דיאטה וכן תוספי אנזימי עיכול. לא רק שהבעייה נעלמה- אלא סבלתי כפי ששנים לא סבלתי מכאבי בטן- וכל שאר הצרות הנלוות. הפסקתי עם חור בארנק ואכזבה גדולה אחרי שבוע. אודה לכם על ייעוץ כלשהו.

09/09/2006 | 00:18 | מאת: שור

למה שאלתי ? כי במאפיה אמרו לי שהלחם שיפון הוא מקמח מלא ולא ראיתי כל פירוט נוסף חוץ מאשר שיפון,לא היה כתוב לחם מקמח מלא.הפורומים כאן חשובים לפחות פי שניים מכל הקופת חולים שאני לא מזלזל בהן בכלל וזה לדנית. תודה שנה טובה

מנהל פורום נטורופתיה