פולי סויה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/09/2007 | 14:33 | מאת: יפעת

שלום רב לאחרונה התחלתי לאכול פולי סויה שלמים מוקפאים מכיוון שסבלתי בעבר מהיפרטירואיד וגם בגלל גיל המעבר. שאלתי היא האם זה טוב לאכול את זה כל יום או שעלי להגביל את עצמי ומה הכמות הרצויה?

ניתן לאכול חופשי, זהו חומר גוייטרוגני=מעכב פעילות היוד ומסייע בבלימת הפעילות של הבלוטה

04/09/2007 | 12:48 | מאת: יפעת

אורן שלום תודה על תשובתך 1. אבל שמעתי שזה יכול להזיק אם מגזימים, האם זה נכון? 2. האם כאשר אוכלים למשל כרוב מבושל או כרובית מבושלת זה פוגעה בחומר הגוייטרוגני שלהם.

מנהל פורום נטורופתיה