דבש וקינמון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/09/2007 | 07:48 | מאת: מיה

שלום רב, 1. כמוסיפים קינמון למשקה, האם עדיף אבקת קינמון (טחון) או מקלות קינמון, או שזה לא משנה. 2. האם יש המלצות לצריכת דבש, איזה דבש לבחור, איך לדעת שהוא קרוב ככל האפשר למקור ללא תוספות / עיבוד. תודה, גמר חתימה טובה

לקריאה נוספת והעמקה

אפשר כך ואפשר גם כך. אבקת קינמון אינה מתמוססת טוב ולכן נשארת שארית בתחתית.לטעמי עדיף מקלות.בחנות טבע הן צריכות להיות טבעיות ואורגניות.

מנהל פורום נטורופתיה