בבקשה עזרה!!!
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום, לאחר חיפושים רבים ונרחבים באיזור שלי (צפון), לא מצאתי לחם שיפון מלא ללא שמרים וללא סוכרים. כפי שכבר ציינתי כאן בפורום, מצאתי לחמים עם שיפון מלא והם ללא שמרים ועם סוכר. או לחם שיפון מלא ללא סוכר ועם שמרים. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אם אקנה לחם שיפון מלא ללא שמרים ועם סוכר, זה יזיק לקנדידה הוגינלית שלי? מה עדיף שלא יהיה בלחם: שמרים או סוכרים? מה יותר יסכן את הקנדידה? אודה מאוד על תשובה שיר
היי שיר,קיבלת כבר תשובה בתכתובות הקודמות. מעין כתבה לך כבר שפחמימות הם נגזרת של סוכרים ולא ניתן להמנע מסוכר בלחם! בשורה התחתונה-לחם ללא שמרים זה מה שחשוב..כמובן שסוכרים נוספים מסכנים את הקנדידה אז לא להוסיף סוכרים בתפריט. שבת שלום
שיר החשוב מכל לקחת את הדברים בפורפורציה . 2 פרוסות לחם מלא ביום בשום מקרה אינן עילה לכשלון הטיפול .