המשך לשאלה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
1) אני יודעת שכאשר מטפלים בקנדידה בד"כ ממליצים להקטין את צריכת הפירות. כיום אני צורכת מספר פירות ביום (בננה, תפוח, קיווי, דובדבנים או אגס) האם יש חשיבות בהריון לצריכה של סוכר פשוט כגון זה שקיים בפירות? 2) לגבי תוספת שן שום ביום - האם יש סכנה שהדבר יוביל לשחרור רעלים לדם ובכך עלול להשפיע על העובר? האם העובר מושפע בכלל מהקנדידה (כרגע התסמינים שאני חשה הם בעיקר בוגינה)? 3) לגבי הפרוביוטיקה - אין בעיה כלל לצרוך זאת בהריון? מה דעתך לגבי המוצר GRA/dophilus של חברת Now 4) ראיתי התייחסות באינטרנט לכך שניתן לבצע שטיפות עם חומץ, האם זו דרך מומלצת לטיפול מקומי? 5) אשמח אם גם תוכלי לחזור אלי בעניין הפלורגין בתודה מראש, אורלי
אין בעיה לצרוך פירות רק שבקנדידה צריך להגביל מעט את הפירות העשירים בסוכר. שום בצל ומיני חריפים-אינם מומלצים לטעם הרמב"ם בהריון ואני הולך איתו בענין. כל צורת פרוביוטיקה+פרביוטיקה טובה ומומלצת בהריון(כמובן במידת הצורך) ניתן לבצע שטיפול ואגינליות עם חומץ, או משקה אלוורה, אפשר גם עם יוגורט. פלורגין:מוצר המכיל שילוב של חיידקי לקטובצילוס(פרוביוטיקה), ויטמין C וחומצה לקטית לשמירה על PH וגינלי ובנוסף מיצוי של אצה להקטנת גירוי וגרד. שבת שלום
תודה אורן על התשובה, עוד כמה שאלות בעניין זה: מה נימוקיו של הרמב"מ בנושא שום ובצל? האם שן שום ליום היא מינון מוגזם? האם אמירה זאת כוללת גם בצל מבושל? מהם הפירות העשירים בסוכר? אני בד"כ אוכלת תפוחים, אגסים, בננות וקיווי. האם הם נחשבים כעשירים בסוכר והאם ניתן לצרוך מהם בכלל? האם פלורגין מומלץ גם בהריון? בתודה, אורלי