המרת מרגרינה בשמן
דיון מתוך פורום נטורופתיה
מבקשת לדעת מהו היחס בין מרגרינה ושמן כאשר רוצים להשתמש באפיה בשמן במקום מרגרינה.כמו כן: איזה שמן מומלץ?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום דליה, השמן המומלץ הוא שמן קנולה מכבישה קרה או שמן זית כתית מעולה(האחרון אינו מומלץ בהכנת אפייה של דברים מתוקים עוגות/עוגיות). מרגרינה אינה מומלצת לשימוש כלל, אני בדר"כ ממירה חבילת חמאה של 100 גרם בשלושת רבעי כוס שמן. כל טוב, וספרי לנו אם יצא טעים..
מבקשת לדעת מהו היחס בין מרגרינה ושמן כאשר רוצים להשתמש באפיה בשמן במקום מרגרינה.כמו כן: איזה שמן מומלץ?