המרת מרגרינה בשמן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/08/2008 | 13:20 | מאת: דליה ויינר

מבקשת לדעת מהו היחס בין מרגרינה ושמן כאשר רוצים להשתמש באפיה בשמן במקום מרגרינה.כמו כן: איזה שמן מומלץ?

לקריאה נוספת והעמקה
12/08/2008 | 13:55 | מאת: מעין זעירא

שלום דליה, השמן המומלץ הוא שמן קנולה מכבישה קרה או שמן זית כתית מעולה(האחרון אינו מומלץ בהכנת אפייה של דברים מתוקים עוגות/עוגיות). מרגרינה אינה מומלצת לשימוש כלל, אני בדר"כ ממירה חבילת חמאה של 100 גרם בשלושת רבעי כוס שמן. כל טוב, וספרי לנו אם יצא טעים..

23/09/2008 | 19:10 | מאת: אילנה טננבום

מבקשת לדעת מהו היחס בין מרגרינה ושמן כאשר רוצים להשתמש באפיה בשמן במקום מרגרינה.כמו כן: איזה שמן מומלץ?

מנהל פורום נטורופתיה