בצל
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום רב, אני בת 37, בכושר, לא מעשנת. אני סובלת כבר שנים משיעול ללא ליחה. לאחרונה התחלתי לאכול בצל בכמות גדולה יחסית (חצי בצל חי ליום) והתחלתי להשתעל יותר, התקפים חזקים במיוחד בלילה ותחושה רעה וכן כאבי גרון וצרידות. האם ייתכן שהתגברות השיעול נובעת מאכילת הבצל? איך בדיוק? אשמח מאוד לתשובתכם
יש כאלו שבצל מגרה להם את רפלקס השיעול , לרוב מופיע אצל אנשים שבילדות היה רגישות נשימתית, ריבוי בסטרידור ובמקרה זה מומלץ להמנע ממנו.