הרעלת מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/02/2012 | 21:26 | מאת: אן

שלום, מספר בני משפחה חטפו הרעלת מזון קשה לאחר אכילת תבשיל מסויים. ה'אשם' המרכזי נראה בדמותו של רוטב צ'ילי מתוק תעשייתי שהוכנס לתבשיל הירקות המוקפץ הביתי. אשמח לדעת: 1. האם יתכן כי רוטב מקולקל עדיין ממשיך השפעתו למרות הריגת החיידקים דרך הבישול? 2. איך ניתן לבדוק בודאות שהוא הגורם (תאריך התפוגה עוד רחוק בזמן)? האם יש איזשהי מעבדה דרכה ניתן לערוך את הבדיקה? 3. האם חברה שהוציאה מוצר מקולקל אמורה לפצות את הקונים על עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה (אני מניחה שזו שאלה לפורום משפטי אבל על הדרך שאלתי...). הרבה תודה ובריאות!

לקריאה נוספת והעמקה

1- אם הוא מקולקל בישול אינו "מתקן" אותו... 2-ישנם מעבדות של משרד הבריאות ו/או של החברה עצמה צריך להתקשר לחברה. 3-אני מניח שכן.

מנהל פורום נטורופתיה