תחליף חלב לקפה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום, קניתי משקה שיבולת שועל ומשקה אורז. שניהם נורא דלילים האם מדובר בחלב שיבולת שועל וחלב אורז או שמדובר במוצר אחר לגמרי? משום שהם לא נראים מספיק מרוכזים להרגיש כמו חלב ולתת לקפה גוף. ניסיתי חלב שקדים ולא היה טעים לי, וחלב סויה בקפה- לא משהו שהייתי רוצה לנסות. אני אשמח לרעיונות כדי להמשיך לדבוק בטבעונות. תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום עדי, משקה אורז הוא בעצם חלב אורז וכנ"ל לגבי משקה שיבולת שועל. הם בדר"כ דלילים יותר מחלב ולכן המרקם שלהם פחות מתאים לקפה. מנסיון שלי ושל מטופליי מכל תחליפי החלב דווקא חלב הסויה הכי מתאים לקפה - גם סמיך יותר וגם מתקתק.. ואז אפשר להימנע מתוספת של סוכר. אפשר גם לצרוך קפה מגלעיני תמרים והוא טעים גם בלי חלב (-: בהצלחה!