תה ירוק סיני , תה ירוק יפני באבקה ירוקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/08/2013 | 23:23 | מאת: מאיר

אני נוהג לשתות מידיי יום פעמיים חליטת תה ירוק סיני שמגיע עם עלים מגולגלים קטנים . קבלתי השבוע סוג של תה ירוק ( Chinese Organic Matcha,Natural Green Tea Powder ) איכותי שמגיע באבקה ירוקה בהירה . האם הוא אכן טוב יותר מבחינת האפקט שלו כנוגד חמצון ובכלל ? הכנתי אותו לפי ההסבר המקובל ( מים חמים בטמפרטורה של 80 מעלות והכנסתי רבע כפית והוספתי מעט סטיבייה ) , הטעם היה ממש לא משהו ולא נהינתי ממנו בכלל . אני אפילו לא מבין איך הסינים והיפנים שותים אותו מספר פעמים ביום ואפילו מכינים איתו מאפים , גלידות וכו'??!!! מכיוון שהערך הבריאותי הוא החשוב ביותר עבורי , אני שואל , מה היתרונות של זה על האחר ומדוע הטעם שלו כל כך שונה מטעם של תה ירוק עם עלים? ד.א אלה הערכים התזונתים של המאצ'ה : It's 100% Natural and Organic food Nutrient Per 1g Matcha Total Catechins 105mg EGCg 61 mg Total Amino Acids 34 mg L-theanine 14.26 mg Caffeine 35mg Fiber 318mg Carbs 447mg Vitamin C 1.75mg Vitamin A 291 units Potassium 26.6mg

לקריאה נוספת והעמקה

ישנם סוגים רבים של תה ירוק ודרגות של חוזק ולכן גם הטעמים שונים. התה הירוק עשיר בויטמינים ונוגדי חמצון. כדיי להינות ממנו פשוט תמצא את דרגת ההמתקה הטובה. אני מציע להמתיק עם דבש או סילאן

מנהל פורום נטורופתיה