עשב חיטה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם כדי להנות מהיתרונות הבריאותים של העשב חיטה יש לסחוט אותו או שאפשר לבשלו או לאכול בסלט כמו כל עלה אחר. אם אקצוץ ואוסיף לסלט- אהנה מהיתרונות הבריאותיים? יש טעם? ושמעתי שזה עלול לגרום לסתימת מעיים האם זה נכון?
האם כדי להנות מהיתרונות הבריאותים של העשב חיטה יש לסחוט אותו או שאפשר לבשלו או לאכול בסלט כמו כל עלה אחר. אם אקצוץ ואוסיף לסלט- אהנה מהיתרונות הבריאותיים? יש טעם? ושמעתי שזה עלול לגרום לסתימת מעיים האם זה נכון?