דגנים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
יש מומחים שאומרים שככל שנפחית באכילת דגנים נהיה יותר בריאים, ושירקות הם מקור הרבה יותר בריא לפחמימות (הכוונה היא דווקא לירקות הלא עמילניים ). האם אכן ניתן לקבל מספיק פחמימות מירקות?
ניב דגנים הם מאוד בריאים ולא כדאי לוותר עליהם יש בהם חומצות אמינו גפרתיות שהן מתפקדות כאנטי אוקסידנטים. כל טוב
צדקתה לגוף האדם אין צורך בפחממות מדגנים אלה מפרות ירקות זרעים ואגוזים וכול המוסיף מקצר את תוכלת חייב לגופנו אין אינזים היודע לפרק דגנים שומר נפשו ירחק מדגנים המסרטנים