מספר שאלות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

24/04/2006 | 22:11 | מאת: מעיין

1- האם זה נכון שהוספת חילתית בעת בישול קטניות מונעת גזים? 2- האם נבטי קטניות נחשבים קלים לעיכול (לא ביחס לקטניות, בכלל)? 3- היכן אני יכול למצוא מתכוני מיצים המכילים מינרלים בכמויות עצומות (מיץ ברזל...)? 4- מה עדיף ביצה עשויה קלות או עשויה כהוגן? 5- מהו האלכוהול הכי פחות איום ונורא אחרי יין? היכן אני יכול למצוא טבלת ערך קלורי של יינות שונים?

1. לא יודע מה זה חילתית. 2. נבטים קלים לעיכול בהיותם רובם מים. 3. לא יודע על מתכונים למיצים שופעי מינרלים, רק יכול לומר שברזל ממקור צמחי ממילא לא נספג טוב. 4.עדיף ביצה מטוגנת קלות ועדיף ביצת עין או קשה. מקושקשת הכי פחות. 5. כל אלכוהול טוב מידה מתונה, אין נורא ופחות נורא. לגבי ערך קלורי של יינות הרי ב-120 סמ"ק יש בין 80-85 קלוריות. http://www.caloriecontrol.org/

מנהל פורום התנהגות בריאותית