מה דעתך על כך שיש חומצות שומן טרנס בבקר ובחמאה
דיון מתוך פורום התנהגות בריאותית
טבעי ? יתכן שההתקפה על שומן הטרנס היא לא נכונה ?
לקריאה נוספת והעמקה
יש גם סוכר בפירות וההתייחסות אליו אחרת מסתם סוכר הנוסף לקפה. יש גם מונוסודיום גלוטמט בעגבניה. זה הכל איך שכל הדברים האלה קשורים בתוך המזון עצמו, כיצד נוצרו ולאיזו מטרה. הנזק של כולם אינו בר השוואה כמעט לכל התוספות האלה, שיצרנים למיניהם מוסיפים. כך, למשל, נוסף שומן צמחי מוקשה לאבקת שוקו. למה צריך את התוספת הזו לאבקת שוקו, כשחברות אחרות מייצרות רק מקקאו, סוכר ווניל? פשוט מזעזע. ברור שאני, כקורא תוויות כפייתי, מתעלם ממוצר זה על המקום.