תבלינים
דיון מתוך פורום התנהגות בריאותית
שלום, רציתי לדעת האם קיימת סכנה באכילה מרובה של אוכל עם תבלינים? הכוונה כאן היא בעיקר לפפריקה אדומה, צ'ילי ופלפל שחור, בהנחה שאלו לא מכילים מונסודיום גלוטומט ושאר מרעין בישין... תודה, אדם
העדה האתיופית אוכלת מאכלים חריפים במיוחד וגם העדה התימנית לא בוחלת בהם וכלום. מונוסודיום גלוטמט לא אמור להמצא בתבלינים נקיים. מצד שני, יש המאמינים שכל תבלין חריף המכאיב לגוף אינו רצוי. יש כאלה המתנגדים גם לבצל ושום. איני זוכר את שמו של המתנגד, אבל יש לו שיטה שלמה נגד כל דבר חריף ומגרה.