ממתיק מלאכותי - סוכרולוז
דיון מתוך פורום התנהגות בריאותית
שלום למשתתפי הפורום ממתיק מלאכותי שמתחיל להופיע במוצרים שונים כמו יוגורט של שטראוס בירה שחורה דיאט ועוד הנו סוכרולוז שאומרים שהוא הפתרון האולטמטיבי לממתקים מלאכותיים. האם החומר בטוח לשימוש? במיוחד יחסית לממתקים מלאכותיים אחרים? תודה למשיבים
לקריאה נוספת והעמקה
ממש לא רצוי להתחיל עם החומר הזה. כל הממתיקים המלאכותיים מתגלים בשלב זה או אחר במלוא רשעותם. בחו"ל קוראים לו ספלנדה. מספיק לקרוא את כותרת המאמר: http://www.wnho.net/splenda.htm
ארגון נוצרי פנטי ? http://www.wcpre.org/schools.htm
המאמר שצרפת הנו מאמר יחיד? האם יש עוד מראי מקומות המתיחסים לנושא? האם הכותב מסתמך על נתוני מחקרים או רק אומר שבגלל שהחומר הנו נגזרת כלורידית הוא מסוכן דוגמת DDT? ובנוסף, האם תוכל להגיד מי מן הממתקים המלאכותיים "הנו הרע במיעוטו"? תודה