קינואה וסוכרת

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/03/2005 | 10:58 | מאת: מור

אני חולב סבכרת ואני מעוניינ לדעת האם קינואה הוא מרכיב שיכול לעזור לי במשהו? זה בריא? למה זה טוב? איפה משיגים? כיצד אוכלים?

בכלל ולסוכרתיים בפרט. הקינואה, שאינה דגן ממש, אינה מתפרקת במהירות ולכן גם בריאה וגם משביעה. הטעם אינו השוס הגדול של מאכל זה וגם המחיר בשוק העומד על 22 ש"ח לקילו רק מוכיחים שאוכל בריא אינו זול ושהבריאות כמובן אינה זולה. בחנויות טבע המחיר כמובן גבוה בהרבה ואינו מוצדק בשום אופן. http://www.ima-adama.co.il/healling_methods/naturopathy/naturopathy_vered_lev39_kenoa.htm

05/03/2005 | 19:04 | מאת: מריוס

ערכים תזונתיים ועוד: www.wholehealthmd.com/refshelf/ foods_view/0,1523,74,00.html - 26k

מנהל פורום התנהגות בריאותית