פספוס גלולה וקיום יחסים לאחר יומיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/06/2019 | 01:04 | מאת: אנונימית

היי אני נוטלת גלולות יאז פלוס כבר כמעט שנה, פספסתי את הגלולה של יום חמישי בשבוע הראשון של החפיסה (גלולה מספר 4 בחפיסה). אני נוטלת אותן בשעה 12 בלילה. לא שמתי לב לפספוס ביום חמישי וביום שישי המשכתי לקחת גלולות בשעה הקבועה. ביום שבת בבוקר קיימתי יחסים לא מוגנים. האם הייתי מוגנה ? האם אני בסיכון להריון ? כדאי לקחת פוסטינור ?

לקריאה נוספת והעמקה

אם לא השלמת מידית תוך 12 שעות אינך מוגנת וכדאי לקחת פוסטינור אם לא עברו 72 שעות מקיום יחסי המין כדאי להוסיף קונדומיםב שבוע הקרוב

24/06/2019 | 13:47 | מאת: רונית מנשה

לא הייתי לוקחת סיכון והייתי לוקחת גלולה של יום אחרי , יש לך את גלולת אלה שיעילה גם עד 120 שעות אחרי קיום היחסים , העדיפות בכל מקרה היא לקחת אותה כמה שיותר קרוב , והיא גם ללא עלות עם מרשם רופא במידה ואת מתחת לגיל 20 ... ובלי קשר תעשי לך תזכורת בנייד לקחת גלולה :)

26/06/2019 | 13:43 | מאת: אנונימית (שואלת השאלה)

אם עברו 72 שעות? שכבנו בשבת והיום כבר יום רביעי .. עדיין לקחת פוסטינור ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו